Cookies-och integritetspolicy

Från alla besök som sker på Zoovillage.com webbplats samlar vi in information. Denna information använder vi till att förbättra din användarupplevelse, utvärdera individuella element och användningen av webbplatsen samt understödja marknadsföringen från Zoovillage.com.

Här kan du läsa mer om vilken information vi samlar in, hur vi hanterar informationen, vem som har tillgång till den och hur du kan kontakta oss rörande frågor kring vår hantering av cookie och sekretesspolicy och din integritetspolicy. Zoovillage.com samlar in information enligt befintlig lagstiftning. Om Zoovillage.com behandlar personuppgifter sker det enligt personuppgiftslagen.

När du besöker Zoovillage.com detekterar vi automatiskt IP-adress och data när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på webbplatsen. Vi vill att du ska få en enkel användarupplevelse, därför registrerar vi även dina aktiva handlingar som när du exempelvis loggar in eller väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi använder oss exempelvis av analysverktyget Google Analytics för att samla in statistiken om användningen på Zoovillage.com, detta med ambitionen av att göra din shoppingupplevelse ännu bättre.

På följande sätt samlar Zoovillage in informationen om webbplatsens besökare:
- Genom att använda cookies
- Genom att webbplatsens användare själva tillhandahåller information (exempelvis din orderinformation vid ett köp)


Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare när du besöker Zoovillage.com. En cookie lagras för att maximera webbplatsens funktioner i syfte att ge dig en så enkel och unik köpupplevelse som möjligt. Personlig information lagras inte i dina cookies.


Nästan alla webbplatser använder cookies idag. Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver, den inkluderar information som användarinställningar, inloggning och hur du använder webbplatsen. Cookies är nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen, då de lagras i din dator i syfte att hjälpa dig och bidra till bästa möjliga upplevelse. De bidrar även till att webbplatsen analyseras för att förbättra användarupplevelsen.  

Hur du undviker cookies

Om du inte vill ta emot cookies från Zoovillage.com kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas.

Vid ändring av dina cookieinställningar kan din användarupplevelse försämra din upplevelse på vår webbplats. Vi rekommenderar dig att läsa igenom vår cookiepolicy noga innan eventuella förändringar av dina cookieinställningar. Då det kan finnas funktionaliteter på Zoovillage.com som inte kommer att fungera för dig.

Vill du ändra dina cookieinställningar gör du det i din webbläsares säkerhetsinställningar. Tillvägagångssättet kan variera beroende på vilken webbläsare du använder.


Hur Zoovillage.com använder cookies

Cookies hjälper oss att avgöra vilka som besöker vår webbplats, detta i sin tur gör att vi kan skapa en demografisk och kundanpassad statistik. Informationen ger oss möjligheten att anpassa och skapa visst innehåll och tjänster som matchar dina och andra kunders önskemål.


Cookies från tredje part

Zoovillage.com arbetar med olika tjänster från tredje part som tar del av vår webbplats. Vissa av dessa tjänster tar del av våra cookies för att fylla en funktion mot våra användare. Du kan välja att blockera cookies från tredje part i din webbläsare.

Exempelvis används en tredje part så som Google Analytics till att samla in statistik om hur länge du besöker oss. Vi samarbetar även med företag som hjälper oss att ta fram relevant online-marknadsföring mot våra besökare, exempel på de företag vi arbetar med idag är Facebook, Criteo och Nosto.

Funktionalitet

På Zoovillage.com använder vi tekniska cookies. Dessa krävs för hanteringen av funktionaliteten på olika delar av webbplatsen, dessa cookies lagras vid inloggning på Zoovillage.com för att hjälpa oss att minnas exempelvis innehållet i din varukorg till nästa gång du besöker oss.

Personlig information och skydd av persondata

Vi månar om din personliga information och delar inte med oss av den till tredje part. Med undantag för om du aktivt angett ditt samtycke till att vi får dela med oss av den. Den personliga informationen vi har om våra kunder är information vi de angett i samband med ett köp, deltagande i kundundersökning eller liknande. Den information som samlas in är namn, adresser, postnummer, mejladresser, kön, ålder och köphistorik. Om du deltagit i exempelvis en kundenkät har vi även sparat åsikter om olika ämnen.

Vi följer lagstiftningen och förvarar all information på ett säkert och konfidentiellt sätt. 


Välkommen att kontakta oss angående persondata

Om du önskar få tillgång till den information vi har om dig, är du välkommen att kontakta vår kundservice på csse@zoovillage.com. Detta gäller om du önskar ta bort eller uppdatera dina personuppgifter hos oss. Vi kan också hjälpa dig att rätta till eventuell felaktig data som registrerats hos oss.